Tuesday, March 6, 2007

Vardag i Port St Lucie

Nu har farmor åkt hem och jag är ensam i huset på dagarna. Det är ganska trevligt, jag vaknar vid niotiden och går upp och äter frukost. Eller, jag menar, jag vaknar halv fem och har seminarium till klockan sex och sen går jag och lägger mig igen och vaknar nio. Men det är inte alla dagar jag har seminarium.

I alla fall, så läser jag, för litteraturvetenskapen, körteori eller någon av mina nöjesböcker. Sedan åker jag lite inlines, springer runt huset och hoppar i poolen. Sen dushar jag och byter kläder och sätter mig att läsa igen. Nångång lagar jag mat, äter upp den och diskar.

Sen kommer Alisha hem, sätter på Nickelodeon, lägger sig i soffan och somnar (hon börjar skolan klockan sju på mornarna så det är inte så konstigt). Sen kommer Carole och pappa för det mesta sist, för han har tio timmars arbetsdag och en timme till jobbet. Då kanske jag äter middag, kollar på tv, socialiserar lite granna, åker med nån till affären eller dyl om någon skall dit, och ugglar framför datorn. Nångång mellan åtta och elva går jag vanligtvis och lägger mig igen. På helgerna är det lite annorlunda, Alisha tar mig ut ibland, i fredags följde jag med henne och hennes kompisar till en "Faire" typ kringresande tivoli. Alla karusellerna snurrade runt på olika sätt och efter den tredje mådde jag inge bra längre.

Körkortsgrejen går lite segt, eftersom farsan är borta halva dygnet och är ganska trött när han kommer hem, så kan jag bara övningsköra när han är ledig. Men det går i alla fall, bara lite långsammare än jag skulle vilja. Hade sett fram emot att ta det så fort som möjligt och kunna glida runt själv sen, men det hinner jag nog inte.

So long friends!



No comments: